takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
23 Ocak 2022 - Pazar 17:28
 
GAP HAVALİMANINDA KARLA MÜCADELE DEVAM EDİYOR
Uçak Seferleri İcin Yoğun Çaba
URFA Haberi
GAP HAVALİMANINDA  KARLA MÜCADELE DEVAM EDİYOR

Şanlıurda’da etkili olan kar yağışı nedeniyle Gap havaalimanında uçuş trafiğinin aksamaması için kar temizleme çalışması aralıksız devam ediyor.

 

 

Tüm yurdu etkisi altına alan soğuk ve kar yağışı bugün Şanlıurfa'da da yoğun olarak devam etti. Şanlıurfa Diyarbakır karayolunu yoğun kar yağışı nedeniyle kapalı olduğu öğrenildi. Olumsuz hava şartlarına karşı Şanlıurfa Havalimanına görevli ekipler, pistin kapanmaması için yoğun çaba gösteriyor.

 

 

Edinilen bilgiye göre teknolojinin son ürünü araçla kış mevsimine bağlı hava şartlarına hazır olmaya çalışan Şanlıurfa Havalimanına uçakların inmesi için ekipler 24 saat teyakkuz altında çalışıyor.

 

 

Urfalılar'ın hep örnek gösterdiği GaziAntep havaalanı bugün kötü hava koşulları nedeniyle sabah ve Akşam uçuşları iptal edildi. Urfada ise seferler devam ettiği Ankara uçağının Gap Havalimanına indiği bilgisi alındı.

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: GAP, HAVALİMANINDA, , KARLA, MÜCADELE, DEVAM, EDİYOR,
Haberin Videosu
Yorumlar
Haber Yazılımı