takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
25 Mart 2019 - Pazartesi 09:52
 
Erdoğan sert konuştu: Bedelini ödersiniz!
EKONOMİ Haberi
Erdoğan sert konuştu: Bedelini ödersiniz!

Erdoğan İstanbul Yenikapı'daki mitinginde yaptığı konuşmada Türk Lirası'nın son dönemde yaşadığı sert düşüşle ilgili olarak 'provokatif eylemlerde bulunanlar bunun bedelini ağır ödeyecek' dedi.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanİstanbul Yenikapı'daki mitinginde yaptığı konuşmada Türk Lirası'nın son dönemde yaşadığı sert düşüşle ilgili olarak 'provokatif eylemlerde bulunanlar bunun bedelini ağır ödeyecek' dedi.

Erdoğan birilerinin dövizi tırmandırmaya çalıştığının altını çizerek "Bizim paramız Türk Lirası, buna sahip çıkacağız." diye konuştu.

Erdoğan konuşmasında "Bu ara yine birileri bizi provoke etmeye başladı. Dövizi tırmandırmaya çalışıyorlar, bu tür provokatif eylemlerin içine giriyorsanız, bunun bedelini çok ağır ödeyeceksiniz. Hepinizin kimliğini biliyoruz, hepinizin neler yaptığını biliyoruz. Şu anda BDDK bazı adımlar attı. Biz, paramıza sahip çıkacağız. Bizim paramız Türk Lirası, buna sahip çıkacağız. Bütün çalışmalar, Hazine ve Maliye Bakanlığı'mız tarafından yürütülüyor." ifadelerine yer verdi.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nun (BDDK) ile Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) da, 22 Mart 2019’da yayınladığı rapor ile müşterilerini döviz piyasalarına ilişkin olarak yanıltıcı ve manipülatif bir şekilde döviz alımına yönlendirdiğini öne sürdüğü JP Morgan hakkında inceleme başlatmıştı.

(Borsatek)

Kaynak: Editör:
Etiketler: Erdoğan, sert, konuştu:, Bedelini, ödersiniz!,
Yorumlar
Haber Yazılımı