takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
02 Ağustos 2019 - Cuma 02:45
 
Empati Toplumsal Duyarlılık ve Farkındalık Derneği Kuruldu
DİĞER Haberi
Empati Toplumsal Duyarlılık ve Farkındalık Derneği Kuruldu

Empati Toplumsal Duyarlılık ve Farkındalık Derneği kuruldu.2 yıl önce Aktivist Taha Eyüp SİYAHHAN tarafından amatörce uygulanan dezavantajlı gruba yönelik sürdürülebilir destekler, EMFADER’in Kurulmasıyla profesyonel bir şekilde yürütülecek.

 

 

 EMFADER Kurucu Başkanı, Aktivist Taha Eyüp SİYAHHAN, Derneğimizde yapılacak Projelerimiz ve çalışmalarımız ’da; Kadın hakları, çocuk hakları, engelli hakları, hayvan hakları, göçmen hakları ve Toplumun kanayan yarası dediğimiz uyuşturucu ile Mücadele edecek projeleri hayata geçireceğiz. Başta Diyarbakır olmak üzere projelerimizin tanıtımını, EMFADER Derneğinin Yönetimi ile birlikte EMFADER derneğinin amacını önümüzdeki günlerde Kurum ve Kuruluşlara, STK’lara yapacağımız ziyaretlerde anlatacağız ve desteklerini isteyeceğiz.  

 

 

Aktivist Taha Eyüp SİYAHHAN, EMFADER ile Bölgede yaşayan dezavantajlı gruplara yönelik sürdürebilir destekler sunacağız derneğimizin kuruluş startını, Diyarbakır’da verdik ilk olarak Empati Toplumsal Duyarlılık ve Farkındalık Derneği(EMFADER) Şanlıurfa, Siverek ve Diyarbakır’da hizmet verecek, yeni olmamıza rağmen 57 üyemiz var ve sayımız, her geçen gün artmaya başlıyor. Güzel Tepkiler almaya başladık. İnsanlarla Empati hareketiyle, gönül köprüleri kuracağımıza inancımız tamdır dedi….

 

Kaynak: Editör: urfasiyaset
Etiketler: Empati, Toplumsal, Duyarlılık, ve, Farkındalık, Derneği, Kuruldu,
Yorumlar
Haber Yazılımı