takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
10 Temmuz 2019 - Çarşamba 00:05
 
Emekli polis, Urfa'da hayatını kaybetti!
ASAYİŞ Haberi
Emekli polis, Urfa'da hayatını kaybetti!

Şanlıurfa'da bunalıma giren ve Cumartesi günü intihara teşebbüs eden Hikmet A. adlı emekli polis, yaşamını yitirdi. Hikmet A.'nın cenazesi memleketine gönderildi.

 

 

Şanlıurfa'nın Haliliye İlçesi Devteşti Mahallesinde Cumartesi günü yaşanan olayda, 57 yaşındaki emekli polis Hikmet A.'nın bunalıma girdiği ve intihar girişiminde bulunduğu iddia edildi.

 

 

Evinde kendisine ait odaya girdiği ve burada kafasına sıktığı öne sürülen Hikmet A., olayın ardından Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.

 

 

Polislikten emekli olduktan sonra özel bir güvenlik firmasında çalışmaya başlayan ve 2 çocuğu olan Hikmet A., dün hayatını kaybetti.

 

Çevresinde sakin kişiliği ile bilindiği belirtilen Hikmet A.'nın neden intihar ettiği gizemini korurken, çocukları ve eşi de ölüm haberi ise yasa boğuldu.

 

 

Hayatını kaybeden Hikmet A.'nın cenazesi yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi ve defnedilmek üzere memleketi Kastamonu'ya götürüldü.

 

Kaynak: (AU) - Ajans Urfa Editör: urfasiyaset
Etiketler: Emekli, polis,, Urfa'da, hayatını, kaybetti!,
Yorumlar
Haber Yazılımı