takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
14 Haziran 2018 - Perşembe 14:23
 
Doç.Dr.Emre Erkuş Başhekimliğini Doç.Dr. Mehmet Akif Altay'a gerçekleştirilen törenle devretti.
EĞİTİM Haberi
Doç.Dr.Emre Erkuş Başhekimliğini Doç.Dr. Mehmet Akif Altay'a gerçekleştirilen törenle devretti.

Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Musluhittin Emre Erkuş’un başhekimlikten istifa etmesinin ardından bu göreve yeni atama yapıldı.

Erkuş’tan boşalan başhekimlik görevine Ortopedi ve Travmatoloji Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Mehmet Akif Altay getirildi.

Doç. Dr. Mehmet Akif Altay bugün düzenlenen törenle Doç. Dr. Musluhittin Emre Erkuş'tan görevi devraldı. 

 

Törende konuşan yeni başhekim Doç. Dr. Altay "Emre hocamız çalıştığı süre zarfında görevini de  layıkıyla, başarılı bir şekilde yaptı. Kendisiyle birlikte çalıştığım dönemde bizlere çok değerli katkıda bulundu. Bu değerli bilgi ve tecrübe paylaşımları için huzurlarınızda özellikle teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Bu bir bayrak yarışıdır.  hastanemiz için çok önemli başarılara imza atıldı. Yeni bir yönetim ve hizmet anlayışıyla birlikte çalışmalarımızı bir adım daha ileriye götürmek için el birliğiyle ekip halinde çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

 Doç.Dr. Altay hizmetlerinden dolayı Doç.Dr.Erkuş’a plaket takdim etti.

Kaynak: (GAP Gündemi) - GAP Gündemi Editör:
Etiketler: Doç.Dr.Emre, Erkuş, Başhekimliğini, Doç.Dr., Mehmet, Akif, Altay'a, gerçekleştirilen, törenle, devretti.,
Yorumlar
Haber Yazılımı