takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
09 Nisan 2019 - Salı 23:06
 
Ceylanpınar Belediyesi İlk Meclis Toplantısını Yaptı
SİYASET Haberi
Ceylanpınar Belediyesi İlk Meclis Toplantısını Yaptı

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi’nde zafer elde eden AK Partili Ceylanpınar Belediye Başkanı Abdullah Aksak, ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi.

 

Ceylanpınar Belediye Başkanı Abdullah Aksak’ın başkanlığında gerçekleştirilen Meclis toplantısına, Meclis Üyesi seçilen Ubeyt Kurt, Ahmet Ergin, Abdulkadir Akgeyik, Feyyaz Soylu, Ali Keskin, Ferman Yıldırım, Veysi Aba, Bozan Çeçan, Hüseyin Ekim, Naif Karataş, İshak Uğur, Mehmet Oral, Aziz Caymaz, Ümit Bilgin ve Cuma Barutçu katıldı.

 

Ceylanpınar Belediye Başkanı Abdullah Aksak ilk meclis toplantısının hayırlara vesile olmasını dileyerek başlattığı toplantıda şunları söyledi:  “Bir seçim sürecini geride bıraktık. Bundan sonraki süreçte Ceylanpınar’ımız için hep birlikte çalışacağız. Burada alacak olduğumuz kararlarla ilçemize hizmet edeceğiz. Seçilen tüm meclis üyelerimize başarılar diliyorum. Bizi bu göreve layık gören hemşerilerimize de şükranlarımı sunuyorum.”

 

Toplantıda Ali Keskin ile Naif Karataş Belediye Başkan Yardımcılığı’na seçilirken, Meclis 1. Başkanvekilliğine Bozan Çeçan, Meclis 2. Başkanvekilliğine ise Feyyaz Soylu seçildi. Encümen üyeliklerine Veysi Aba ile Abdulkadir Akgeyik seçilirken,  İhtisas Komisyonları Plan ve Bütçe Komisyonu Üyeliklerine Cuma Barutçu, Mehmet Oral ve Osman Kırdar seçildi. İmar Komisyonu Üyeliklerine ise Ahmet Ergin, Übeyt Kurt ve Şehmus Bayır seçildi.

Kaynak: Editör: urfasiyaset
Etiketler: Ceylanpınar, Belediyesi, İlk, Meclis, Toplantısını, Yaptı,
Yorumlar
Haber Yazılımı