takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
30 Temmuz 2020 - Perşembe 16:34
 
Cesur Özel Güvenlik Bayram Mesajı,Yayımladı
GÜNDEM Haberi
Cesur Özel Güvenlik Bayram Mesajı,Yayımladı

Cesur Koruma ve Özel Güvenlik Hizmetleri Limited Şirketi Kurban Bayramı mesajı yayımladı

 

 

 

2006 yılından beri, dürüst, samimi ve Profesyonel ekip anlayışı ile hizmet kalitesini yükselterek hizmetlerini sürdüren Cesur Koruma ve Özel Güvenlik Firması, Şanlıurfa başta olmak üzere bütün bölgelerde özel güvenlik hizmetlerini ilk günkü duruşuyla sürdürmektedir.

 

 

Müşteri odaklı,7/24 hizmet anlayışıyla Müşterilerine, ‘’Siz İşinizi Yaparken Biz Güvenliğinizi Sağlıyoruz’’ sloganı ile hizmetlerini sürdürmektedir.

 

 

 

Kurban Bayramının huzur ve güven içerisinde geçirilmesi amacıyla, Cesur Koruma ve Özel Güvenlik Hiz.Ltd.Şti. Genel Koordinatörü, Mahmut DOĞAN mesajında, Kurban bayramı dolaysıyla Hizmet verdiğimiz tüm projelerimizde, Ülkemizde ve bölgemizde varlığını sürdüren gizli tehlike olarak adlandırdığımız Korona Virüs nedeniyle gerekli tüm tedbirleri almış bulunmaktayız.

 

 

 

Cesur Koruma ve Özel Güvenlik Hiz.Ltd.Şti. Genel Koordinatörü, Mahmut DOĞAN, Kurban Bayramının önemine değinerek, Bayramda yapacağımız ziyaretlerimizde sosyal mesafe kurallarını. maske takılmasını ve hijyen kurallarına uyulması hususunda gerekli hassasiyet gösterilmelidir diyerek sözlerine, Dostluğu, sevgiyi, hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik duygularıyla en sıcak şekilde hissedeceğimiz. Başta, Özel Güvenlik Hizmetlerini yaptığımız bizler için değerli olan, kurum ve kuruluşların, Çalışanlarımızın ve Tüm Halkımızın Kurban Bayramını tebrik ederim. Dedi

 

 

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör: urfasiyaset
Etiketler: Cesur, Özel, Güvenlik, Bayram, Mesajı,Yayımladı,
Yorumlar
Haber Yazılımı