takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
15 Mayıs 2019 - Çarşamba 06:06
 
Başkan Kuş’tan Tassaruf Hamlesi
SİYASET Haberi
Başkan Kuş’tan Tassaruf Hamlesi

BAŞKAN KUŞ’TAN 1 MİLYON 250 BİN’LİK TASARRUF HAMLESİ

   Göreve geldiği ilk günden itibaren yaptıklarıyla göz dolduran Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’tan bir tasarruf hamlesi daha. 2014 yılında kurulan Eyyübiye Belediyesinin Başkanlık makamı olarak kullanılan ŞURKAV binasının yıllık kiralama bedelinin 180 bin, 5 yıllık kiralama bedelininse yıllık kira artışlarıyla beraber 1 milyon 250 bin tutması üzerine harekete geçen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, herhangi bir bedel ödemeden, devlete ait bina arayışına girdi.

 

Konuyu Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile de paylaşan Başkan Kuş, eski Cevahir Konuk Evi olarak kullanılan alanın bedelsiz ve süresiz olarak kendilerine tahsil edilmesini talep etti.

 

Başkan Kuş’un bu isteğini kırmayan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün talimatı ile boşaltılan mekan Eyyübiye Belediye Başkanlık makamı olarak kullanılmaya başlandı. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un belediyeyi 1 milyon 250 bin tl 5 yıllık zarardan kurtarması vatandaşlar tarafından takdir toplarken Başkan Kuş ta, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür etti.

Kaynak: Editör: urfasiyaset
Etiketler: Başkan, Kuş’tan, Tassaruf, Hamlesi,
Yorumlar
Haber Yazılımı