takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
19 Kasım 2018 - Pazartesi 16:21
 
Başkan Çiftçi açıkladı: Su fiyatlarına indirim Geliyor
EKONOMİ Haberi
Başkan Çiftçi açıkladı: Su fiyatlarına indirim Geliyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, enflasyonla mücadele kapsamında kentteki içme suyu fiyatlarında yüzde 10 indirim yapacaklarını açıkladı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi Şeref Salonu'nda bir basın açıklaması yaptı.

Çiftçi, ŞUSKİ Genel Müdürlüğü ile birlikte su abone bedellerinde yüzde 10 indirim yaptıklarını kaydetti.

"HALKIMIZIN YANINDAYIZ"

Su abone bedeli en düşük olan ilin Şanlıurfa olduğunu vurgulayan Nihat Çiftçi, "Bilindiği üzere Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan,yine esnaf sanatkarlar birliğimiz, tüm işveren kuruluşlarımız ülkemizde enflasyonla mücadeleyi birlikte tutuyorlar. Bugün duyuracağımız önemli bir konu var. Ekonomik rakamlar, enflasyon rakamları, doğru mücadeleyi Büyükşehir Belediye Başkanlığına bağlı olarak, Zabıta Daire Başkanlığımız, tüm iş yerlerimizi inceleyip, fiyat listelerini oluşturarak, gerekli olan denetimleri sağlayarak Şanlıurfa şehrimizde bu koşullar, aşırı fiyat artışları olmadı. Büyükşehir Belediye Başkanlığımız ve bize bağlı olan ŞUSKİ Genel Müdürlüğümüzle yapmış olduğumuz görüşmelerde, bizimde kurum olarak hükümetimizle birlikte enflasyonla mücadele ediyoruz. Bu mücadeleyi sadece vatandaş görevinde değil, kurumsal olarak alacağımız kararlarla göstermemiz lazım. Bizlerde bugün itibariyle, almış olduğumuz karar ile içme suyu bedelinde yüzde 10 indirim yapıyoruz. Bu kararın gerekçesi enflasyonla mücadeledir ve yine halkımızın yanındayız. Halkımızın ekonomisini düşünerek hareket ediyoruz. Büyükşehirler içerisinde su abone bedeli en düşük olan il Şanlıurfadır. Yüzde 10 indirim kararı alındı, bu kararın tüm Şanlıurfamıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: (GAP Gündemi) - GAP Gündemi Editör:
Etiketler: Başkan, Çiftçi, açıkladı:, Su, fiyatlarına, indirim, Geliyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı