takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
07 Aralık 2020 - Pazartesi 16:01
 
Askerlik görevi için sevk işlemleri ertelendi
DİĞER Haberi
Askerlik görevi için sevk işlemleri ertelendi

Askerlik görevi için 22-24 Aralık'taki sevk işlemleri 26-28 Ocak'a ertelendi.

 

MSB daha önce yaptığı açıklama ile kasım sevklerini 22-24 Aralık tarihine ertelemişti. Bakanlık tarafından yapılan yeni açıklamaya göre 22-24 Aralık olan sevk tarihlerinde yine erteleme yapıldı. Buna göre aralık ayında planlanan sevk işlemleri 26-28 Ocak 2021 tarihine ertelendi.

 

 

Milli Savunma Bakanlığı, sevk tarihlerinde ertelemeye gitti. Askerlik görevi için 23-25 Kasım tarihlerinde Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ve Jandarma Genel Komutanlığı emrine sevk edilmesi planlanan yükümlülerin sevk işlemleri 22-24 Aralık 2020 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

 

 

26-28 OCAK 2021'E ERTELENDİ

22-24 Aralık tarihlerinde sevk edilmesi planlananların sevk işlemleri de 26-28 Ocak 2021'e ertelendi.

 

 

DENİZ KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI VE JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞI'NI KAPSIYOR

Erteleme sadece Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ve Jandarma Genel Komutanlığı emrine sevki planlanan ve ilk planlamada 22-24 Aralık tarihlerinde sevk edileceği açıklananları kapsıyor.

 

 

 

"ARALIK AYINA ERTELENENLERİN SEVK TARİHİNDE DEĞİŞİKLİK YOKTUR"

Öte yandan yapılan açıklamada, "Kasım ayından Aralık'a ertelenenlerin sevk tarihinde bir değişiklik yoktur. 22-24 Aralık tarihlerinde sevk edileceği açıklanan yükümlüler sevk tarihlerini E-Devlet'ten takip edebilecek, duyuru metnine https://asal.msb.gov.tr adresinden ulaşabilecektir" ifadelerine yer verildi.

 

 

Kaynak: (SD) - Sondakika Editör: urfasiyaset
Etiketler: Askerlik, görevi, için, sevk, işlemleri, ertelendi,
Yorumlar
Haber Yazılımı