takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
24 Şubat 2020 - Pazartesi 15:55
 
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor
EKONOMİ Haberi
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor

Araç sahiplerine güzel haber! Bütün bilgilere artık tek sayfada erişilebilecek.

 

 

 

Araç sahiplerinin vergi borcu, trafik cezası, muayene, OGS, HGS ve sigorta gibi farklı kamu kurum ve kuruluşlarındaki tüm bilgilere tek bir sayfada erişilebileceği portal, yakın zamanda kullanıma açılacak.

 

 

 

Dijital Türkiye ve Bürokrasinin Azaltılması Toplantısına katılan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, vatandaşların ayrı ayrı kamu kurumlarına gitmek zorunda kalmadan farklı iş ve işlemleri yapabilecekleri Tek Durak Hizmet Noktası'nın pilot çalışmalarına başlanacağını bildirdi.

 

 

 

 

BÜYÜK KOLAYLIK SAĞLAYACAK

Oktay, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede "Dijital Türkiye Portalı'ndan yakında kullanıma açılacak 'araçlarım' sayfası ile vatandaşlarımızın araçlarına ait vergi borcu, trafik cezası, muayene, OGS, HGS ve sigorta gibi farklı kamu kurum ve kuruluşlarındaki tüm bilgilerine tek bir sayfada erişilebilecek" dedi.

 

 

 

 

"1198 HİZMETİN SUNULMASI SAĞLANMIŞTIR"

Öte yandan Oktay, "Dijital Türkiye Versiyon 1.1 ile vatandaşa 399, iş dünyasına 465 ve kamuya 334 olmak üzere ilave 1198 hizmetin Dijital Türkiye Portalı'ndan sunulması sağlanmıştır" dedi.

 

Kaynak: (SD) - Sondakika Editör: urfasiyaset
Etiketler: Arabası, olan, herkesi, ilgilendiriyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı