takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
20 Kasım 2020 - Cuma 16:06
 
Altının Tahtından Edecek
EKONOMİ Haberi
Altının Tahtından Edecek

2021'de gümüş fiyatı ne olur? İslam Memiş'ten bomba iddia..

 

 

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş 2021'de gümüş fiyatı için beklentilerini açıkladığı konuşmasında yatırımcılara önemli tavsiyelerde bulundu. İslam Memiş'e göre gümüş altını tahtından edecek

 

 

 

Piyasaların merakla beklediği faiz kararı Merkez Bankası Para Politikası Kurulu tarafından dün açıklanırken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş gümüş ve altın için yatırımcılara yeni uyarılarda bulundu.

 

 

 

Merkez Bankası’nın faiz kararından sonra gümüş ve altın fiyatlarında dolar kuru kaynaklı düşüşler yaşanırken İslam Memiş bu seviyelerin yatırımcısına birer alım fırsatı verdiğini yineledi.

 

 

 

Gümüş ve altın gram fiyatları için düşüşlerin uzun süreli olmayacağını iddia eden  İslam Memiş  Youtube kanalı için çektiği videoda yatırımcılara özellikle gümüş alınması konusunda tavsiyelerde bulundu.

 

 

 

 2020 yılın mart ayı itibariyle gümüşün gram fiyatı 3 lira seviyelerindeyken sosyal medya hesaplarında ve çıktığı televizyon programlarında vatandaşa gümüş farkındalığı oluşturmak adına uyarılarda bulunan İslam Memiş son konuşmasında şunları söyledi:

 

"GÜMÜŞ ALTINI TAHTINDAN EDECEK"

“Dikkat ederseniz gümüşün gram fiyatı, altının gram fiyatına kıyasla düşüşlerin daha sınırlı olduğunu, güçlü duruşunu daha çok korumaya devam ettiğini gözlemliyoruz. Yani gümüş altına göre daha güçlü, sağlam duruşunu koruyor. Çünkü önümüzdeki yıllarda yine altını tahtından edecek. Yatırımcısına altından daha çok kazandıracak bir emtiadan bahsediyoruz.

 

 

 

2021'DE GRAM GÜMÜŞ FİYATI NE OLUR?

Gümüşün gram tarafında 5.70 – 5.80 TL aralığının iyi bir alım fırsatı sunduğunu tekrar 2021 yılının ilk çeyreğine kadar 7 lira seviyesinin üzerinde hızlı bir atakla 8.50 – 9 TL aralığına kadar hızlı bir yükseliş öngörüyorum. Dolayısıyla benim nazarımda gümüş iyi bir alım fırsatı sunuyor”

Kaynak: (MG) - Milli Gazete Editör: urfasiyaset
Etiketler: Altının, Tahtından, Edecek,
Yorumlar
Haber Yazılımı