takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
01 Ekim 2019 - Salı 16:11
 
AKP'li Bostancı'dan dikkat çeken EYT açıklaması
GÜNDEM Haberi
AKP'li Bostancı'dan dikkat çeken EYT açıklaması

AKP Grup Başkanı Naci Bostancı, katıldığı televizyon programında EYT'ye ilişkin dikkat çeken açıklamada bulundu.

 

 

 

Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) TBMM'nin açılması ile yeni yasama yılında çıkacak kararı bekliyor. AKP Grup Başkanı Naci Bostancı ise EYT ile ilgili dikkat çeken bir açıklamada bulunarak "Çok gerçekçi olunması gerekir. Emekli olanların sayısını finanse edecek kadar çalışan olması lazım." dedi.

 

 

 

CHP'nin yeni yasama yılında EYT konusunda bir araştırma komisyonu kurulması teklifini gündeme getireceği konusunda Bostancı, "İşin gerçeği herkes siyaset yapmak istiyor. Bu konu komisyon kurulmasını gerektiren bir husus değil." ifadesini kullandı.

 

 

 

AKP'li Bostancı'nın EYT konusunda yaptığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

 

"Türkiye'nin emeklilik sistemine ilişkin bir çalışma, çok gerçekçi olunması gerekir. Emekli olanların sayısını finanse edecek kadar çalışan olması lazım. Sorunu ne çözebilir buna bakılıyor.
Bu konu komisyon kurulmasını gerektiren bir husus değil. Esasen muhalefetin de bu konuda çözüm için ne söylediği pek belli değil. Ne diyorlar, 'Emekli edelim verelim', bu şuna benziyor. 'Köylü kardeşlerim buğday fiyatlarını arttıralım' dediniz. Sonra şehirlilere dönüp, 'kardeşim ekmeği neden bu kadar pahalıya alıyorsunuz indirelim ekmek fiyatlarını' böyle bir akılcılık üzerine belli kesimleri memmun ediyor gibi görünebilirsiniz ancak arada illiyet bağı yok"
Kaynak: (MG) - Milli Gazete Editör: urfasiyaset
Etiketler: AKP'li, Bostancı'dan, dikkat, çeken, EYT, açıklaması,
Yorumlar
Haber Yazılımı