takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
08 Mart 2021 - Pazartesi 14:46
 
Akıllı Alt Yapı Sistemleri İçin Bir Adım Daha
URFA Haberi
Akıllı Alt Yapı Sistemleri İçin Bir Adım Daha

Şanlıurfa’ya daha iyi ve ekonomik hizmet yapabilmek için çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, akıllı şehircilik uygulamalarının temelini oluşturan akıllı alt yapı sistemlerinin geliştirilmesi için bir adam daha attı.

 

 

 

Büyükşehir Belediyesi, dünyada belirli sayıda Türkiye’de ise ilk olma özelliği taşıyan yer altı tarama ve görüntüleme cihazı ile Şanlıurfa’da ki altyapı sisteminin görüntülenmesini daha kolay hale getiriyor.

 

 

 

YER ALTI GÖRÜNTÜLEME CİHAZI İLE ARIZALAR ANINDA ONARILACAK

Büyükşehir Belediyesi Akıllı Şehircilik ve İnovasyon Şube Müdürlüğü tarafından kente getirilen IDS Stream Em tarama ve görüntüleme cihazı ile tespit edilen değerler sayısallaştırılarak CBS’ye işlenerek kanalizasyon ve içme suyu hatlarında ki arızılar çok kısa zamanda tespit ediliyor.

 

 

 

Olası arızaların tespit edilmesiyle anında harekete geçen ekipler gerekli müdahaleyi yaparak sorunu ortadan kaldırıyor. Böylece hem zamandan hem de ekonomik olarak tasarruf edilmiş olacak.

Kaynak: Editör: urfasiyaset
Etiketler: Akıllı, Alt, Yapı, Sistemleri, İçin, Bir, Adım, Daha,
Yorumlar
Haber Yazılımı