takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
29 Nisan 2019 - Pazartesi 08:59
 
AK Partili Başkanlara Beş Başlıkta Talimat
SİYASET Haberi
AK Partili Başkanlara Beş Başlıkta Talimat

AK Parti'nin Kızılcahamam kampında belediye başkanlarına yapılan uyarılar: "Korumayla gezmeyin, yeni makam aracı almayın, kapıları herkese açın, bütçeler şeffaf olsun, yeni borçlanma yapılmasın."

AK Parti'nin 2 gün süren Kızılcahamam kampından belediye başkanları ve belediye başkanvekilleri ile yapılan toplantıda başkanlara yeni dönemle ilgili uyarılar yapıldı. 

 

Toplantıların birçoğuna katılan ve bazı belediye başkanları ile özel görüşmeler yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bazı illerin il, ilçe ve belde belediye başkanlarını gruplar halinde kabul etti.

 

Milliyet gazetesinden Kıvanç El'in haberine göre toplantılarda belediye başkanlarına 5 temel çerçevede mesajlar verildi.

Belediye makam kapılarının özellikle başta belde, ilçe ve illerde açık olmasının önemine dikkat çekilirken büyükşehirlerde de vatandaşlarla iletişim için özel birimlerin kurulmasının önemine dikkat çekildi. Korumayla gezilmemesi konusunda da başkanlar uyarıldı.

 

İkinci olarak başkanların 'gösteriş, şatafat ve lüksten uzak' bir şekilde görevlerini sürdürmeleri istenirken, özellikle makam aracı konusunda tartışmalar hatırlatıldı. Başkanların yeni araç almamaları istendi. 

Kaynak: (Sp) - Sputnik Editör: urfasiyaset
Etiketler: AK, Partili, Başkanlara, Beş, Başlıkta, Talimat,
Yorumlar
Haber Yazılımı