takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
20 Temmuz 2018 - Cuma 15:24
 
AK Parti İl Başkanından darp edilen doktora ziyaret
URFA Haberi
AK Parti İl Başkanından darp edilen doktora ziyaret

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri Şanlıurfa’da hasta yakınları tarafından darp edilen doktoru ziyaret etti.

Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Çocuk Acil Servisinde görev yaptığı sırada bir hasta yakınının saldırısına uğrayan ve ağır yaralanan Dr. Bahattin Ahmet Yalçın'ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret eden Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri Dr. Bahattin Ahmet Yalçın'a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Yıldız, yaralı doktorun tedavi sürecinin devam ettiğini, yarın taburcu işlemlerinin gerçekleştirileceği bilgilerini aldı.

Doktor Yalçın’a yapılan saldırıyı kınayan Yıldız, konunun takipçisi olacaklarını belirterek şöyle konuştu:  “Şanlıurfa’da görmek istemediğimiz bir olayla karşı karşıya kalmanın üzüntüsü içerisindeyiz.  Bu menfur olayın son olması için gerekli çalışmaların yapılmasında elimizden gelen her şeyi yapacağımızı belirtmek isteriz. Bu menfur saldırıyla zarar gören başta doktorumuz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Doktorumuz yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Bir kez daha kendisine ve ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz."

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dr. Yalçın, Yıldız ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Kaynak: (GAP Gündemi) - GAP Gündemi Editör:
Etiketler: AK, Parti, İl, Başkanından, darp, edilen, doktora, ziyaret,
Yorumlar
Haber Yazılımı