takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
03 Ekim 2019 - Perşembe 13:24
 
112, Urfa'daki okullarda eğitim verecek
SAĞLIK Haberi
112, Urfa'daki okullarda eğitim verecek

112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü İbrahim Akbaş, okullarda Acil Çağrı Merkezlerinin tanıtılması için vermeyi planladıkları eğitimleri görüşmek üzere İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı M. Arif Kırıkçı’yı makamında ziyaret etti.

 

 

 

Ziyarette; 110 İtfaiye,112 Sağlık,156 Jandarma,155 Emniyet ve 122 AFAD’ın tek çatı altında toplandığı yeni nesil çağrı merkezine gereksiz yere yapılan çağrıların büyük sorun teşkil ettiğini söyleyen Akbaş, yapılan gereksiz çağrıların büyük kısmının İlkokul düzeyindeki çocuklar tarafından yapıldığını belirtti.

 

 



İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı M. Arif Kırıkçı ise; 112 Çağrı Merkezinin gereksiz yere meşgul edilmesinin toplumun genelini etkileyecek olduğunu, özellikle öğrencilerimizde bu duyarlılığın sağlanmasında verilecek eğitimlerin önemli olduğunu belirterek, okullarda yapılacak çalışmalar için 112 Çağrı Merkezi Müdürü İbrahim Akbaş’a teşekkür etti.

 

 



Okullarda öğrencilere 112’yi tanıtmak ve gereksiz çağrıların neden olabileceği sonuçlar hakkında verilecek eğitimler ile ilgili ziyarette, öncelikli olarak Animasyon Film gösterimi ve ardından eğitim sunumuyla öğrencilerin bilinçlendirilmesinin planlandığı belirtildi.

Kaynak: (AU) - Ajans Urfa Editör:
Etiketler: 112,, Urfa'daki, okullarda, eğitim, verecek,
Yorumlar
Haber Yazılımı